De studio

Studio Botshol
Studio Botshol
Studio Botshol

Studio Botshol is een vrijstaand paviljoen met een grote loftachtige ruimte onder een zwevend dak. Geïnspireerd op een vlinder die even neerstrijkt. De ruimte is ingericht met werkplekken, zithoeken en vergadertafels en is ideaal voor vergaderingen, trainingsessies, boardmeetings, presentaties en besloten ontvangsten en exposities. En altijd intiem, voor één of enkele personen of een heel team.

Studio Botshol ligt in een grote parkachtige privétuin met eigen parkeerplaatsen. U kunt buiten vergaderen, lunchen, wandelen langs de Botshol of een kort uitstapje in de omgeving maken. Om geconcentreerd te blijven of om op nieuwe ideeën te komen. En te genieten van de stilte, de natuur en het bijzondere gebouw.

Studio Botshol support uw bijeenkomsten met alle techniek en comfort. Onze cateringservice biedt regionale producten en de omgeving heeft leuke mogelijkheden voor een korte break. En natuurlijk programmeren wij met plezier uw verdere wensen.

Mogelijkheden

 

Werken & bespreken

Studio Botshol is een heerlijke plek voor één of enkele personen om geconcentreerd te werken en een gast of meerdere gasten op representatieve wijze te ontvangen en een bespreking te voeren.

 

Vergaderen & trainen

Het is ook een heerlijke plek voor een boardmeeting. Of voor een trainingsessie of workshop voor een gezelschap tot circa 12 personen. Door de opzet van de ruimte kan er in groepjes opgesplitst worden en er is een vergadertafel voor het hele team.

 

Expositie & ontvangst

Ook is de studio erg geschikt voor een ontvangst of een expositie met een besloten en exclusief karakter, bijvoorbeeld een kamermuziekconcert.

 

Heidagen & meditaties

Door de ligging en de rust is de studio ook een ideale plek voor ‘benen op tafel sessies’, ‘heidagen’, of meditaties.

Studio Botshol
Studio Botshol
Studio Botshol

Indeling

 

Studio Botshol is 145 m² groot. De verdieping van 60 m² heeft twee vides en staat deels in open verbinding met de begane grond van 85 m². Er is een pantry en een toilet.

 

Er zijn de volgende plekken:

  • Groot bureau met werkplekken (4 personen)
  • Zithoek (4 personen)
  • Kleine vergadertafel (4 personen)
  • Grote vergadertafel (12 personen)
  • Loungezithoek (4 personen)
  • Mogelijkheid presentatieruimte

 

In de tuin bevinden zich (bij goed weer) nog de volgende plekken:

  • Loungezithoek (6 personen)
  • Eettafel (6 personen)

 

Wij denken graag mee met uw plannen en wij kunnen de plekken en het meubilair naar uw wens aanpassen.

 

Techniek

Studio Botshol beschikt over Wifi-internetverbinding, TV, Hifi set, computer, printer, kopieermachine, beamer, flip-over bord en een projectiewand. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

 

Prijzen